Onze missie

Duurzame energie onweerstaanbaar maken

Het is onze missie om het voor onze klanten zo aantrekkelijk te maken om te investeren in duurzame energie, dat nee zeggen geen optie meer is.

Om dit voor elkaar te krijgen, bereiden we elk project grondig voor. We bekijken welk ontwerp het meeste energie genereert, welke technische oplossingen er nodig zijn om het ontwerp te realiseren en welke subsidie mogelijkheden er zijn. Ook kijken we of het rendabel is om uw aansluitwaarde te vehogen of juist niet. We kunnen zelfs uw energieverbruik per kwartier analyseren.  

Een zonnestroom installatie realiseren, is dus meer dan alleen installeren. We nemen alle aspecten in ogenschouw, om voor u een maximaal rendement te behalen!  

Onze visie

Samen werken aan een duurzame toekomst

Om een toekomstbestendige economie en samenleving te realiseren moeten we mensen duurzame oplossingen bieden die hun leven gemakkelijker en beter maken.

Nog te vaak wordt een PV installatie benaderd als een éénmalige investering met een bepaalde terugverdientijd. Als de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, dan ziet u de leverancier niet meer terug. Terwijl uw installatie u 25 jaar lang van energie en daarmee een financieel rendement moet voorzien. 

Wij gaan hier anders mee om. Net als andere installaties behoort een zonnepanelen installatie regelmatig geïnspecteerd te worden. Zelfs een installatie die goed is geïnstalleerd, kan door verschillende factoren onderhoud nodig hebben. Wij monitoren uw installatie daarom continu. Want uw rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van uw investering, maar vooral door de continuïteit van uw opbrengsten!

Over Aton Energy

Ons Team

Rolf Huiberts

Medeoprichter / eigenaar

Dagelijkse leiding / Verkoop / Innovatie / Marketing

Peter Bakkum

Medeoprichter / eigenaar

Relatiebeheer / Strategie / Advies

Hans van Kruijssen

Techniek en Innovatie

Marten van Kruijssen

Uitvoering en Techniek

Hussein Al Hamed

Monteur zonnesystemen, laadpunten, batterijen en energiemanagement systemen

Wytze van Giffen

Monteur zonnesystemen, laadpunten, batterijen en energiemanagement systemen

Stefan van der Peet

Verkoop / Marketing / ICT

Voor niets gaat de zon op!

Zet vandaag nog de eerste stap, wij geven u graag vrijblijvend advies