Zonnepanelen voor ondernemers

Zonne-energie zonder zorgen

Waarom kiest u voor Aton Energy?

Geen klant is hetzelfde. Onze aanbieding is dan ook altijd aangepast op uw persoonlijke situatie en wensen.

Door een goed doordacht ontwerp en onze scherpe prijsstelling heeft u uw investering snel terug verdiend.

Als Erkend Zonnestroom Installateur staan we voor kwaliteit. Wij werken dan ook alleen met fabrikanten die zich al jaren in de markt bewezen hebben. 

We geven 10 jaar garantie op ons installatiewerk en staan ook na oplevering klaar om uw vragen te beantwoorden.

Gratis zonne-energie? Het kan!

Direct rendement zonder te investeren

Staat uw liquiditeit onder druk? Of heeft u juist geld nodig om te kunnen groeien? Wij bieden verschillende financieringsmodellen voor zakelijke klanten.  Hiermee maken we het mogelijk om direct een positieve cashflow te genereren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Rolf Huiberts

Aton Energy

Duurzame energie zonder zorgen

Maak kennis met onze persoonlijke benadering

Aton Energy maakt duurzame energie onweerstaanbaar. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte werkwijze, hoge kwaliteitsstandaarden en aantrekkelijke prijsstelling.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de realisatie van zonnepanelensystemen voor MKB ondernemingen. Elke zonnepanelen installatie is maatwerk, en als klant krijgt u dan ook de aandacht die u verdient.

Voor we aan de slag gaan nemen we de tijd om u uit te leggen wat investeren in een installatie voor u inhoudt. Wij kennen de technische aandachtspunten, relevante wet- en regelgeving, beschikbare subsidies, financieringsmogelijkheden en fiscale regelingen.

Tijdens de projectvoorbereiding nemen we alle relevante factoren in ogenschouw. Zo realiseren we uw project op de manier die volledig voldoet aan uw wensen en u een maximaal rendement oplevert.

Hierbij kiezen we voor kwaliteit en ontzorgen we u waar we kunnen.

Een kleine greep uit onze projecten

Terstra Muziek Drumland in Lijnden

Pauw Recreatie in Heerhugowaard

Struyk Verwo in Amsterdam

Wat levert zonne-energie u op?

Vraag de gratis Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers aan

Onze Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers geeft u snel en duidelijk inzicht in wat zonnepanelen u kunnen opleveren. De quickscan toont hoeveel zonnepanelen u kwijt kunt, wat de geschatte investering is, welke subsidies er van toepassing zijn en wat uw verwachte rendement en terugverdientijd is. Ook als uw bedrijf niet zelf wil investeren!

Polychromal Alkmaar

476 zonnepanelen

Wat klanten zeggen

Betrokken en vakkundig

Aton Energy heeft bij Polychromal in Alkmaar 476 zonnepanelen geïnstalleerd. Directeur Eric Hensen vertelt hoe hij de samenwerking ervaren heeft:

“Rolf Huiberts van Aton Energy heeft voor ons de SDE subsidie aangevraagd en deze is ook toegekend. Ondanks de subsidie twijfelden wij of zonnepanelen wel een goede investering zouden zijn voor ons. Uiteindelijk heeft Rolf ons overtuigd om de zonnepanelen met een groenlening tegen lage rente te financieren. De maandelijkse aflossing is lager dan de subsidie die we ontvangen en de energiebesparing. We verdienen nu dus elke maand een mooi bedrag zonder dat het ons een cent heeft gekost! Wij zijn dan ook zeer tevreden over de betrokkenheid en vakkundigheid van Aton Energy”

Eric Hensen, Polychromal

Projecten

Onze missie

Duurzame energie onweerstaanbaar maken

Het is onze missie om het voor onze klanten zo aantrekkelijk te maken om te investeren in duurzame energie, dat nee zeggen geen optie meer is.

Om dit voor elkaar te krijgen, bereiden we elk project grondig voor. We bekijken welk ontwerp het meeste energie genereert, welke technische oplossingen er nodig zijn om het ontwerp te realiseren en welke subsidie mogelijkheden er zijn. Ook kijken we of het rendabel is om uw aansluitwaarde te vehogen of juist niet. We kunnen zelfs uw energieverbruik per kwartier analyseren.  

Een zonnestroom installatie realiseren, is dus meer dan alleen installeren. We nemen alle aspecten in ogenschouw, om voor u een maximaal rendement te behalen!  

Onze visie

Samen werken aan een duurzame toekomst

Om een toekomstbestendige economie en samenleving te realiseren moeten we duurzame oplossingen bieden die het leven gemakkelijker en beter maken.

Nog te vaak wordt een zonnepanelen installatie benaderd als een éénmalige investering met een bepaalde terugverdientijd. Als de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, dan ziet u de leverancier niet meer terug. Terwijl uw installatie u 25 jaar lang van energie en daarmee een financieel rendement moet voorzien. 

Wij gaan hier anders mee om. Net als andere installaties behoort een zonnepanelen installatie regelmatig geïnspecteerd te worden. Zelfs een installatie die goed is geïnstalleerd, kan door verschillende factoren onderhoud nodig hebben. Wij monitoren uw installatie daarom continu, en bieden u altijd een jaar gratis onderhoud en inspectie. Want uw rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van uw investering, maar vooral door de continuïteit van uw opbrengsten!

Voor niets gaat de zon op!

Zet vandaag nog de eerste stap, wij geven u graag vrijblijvend advies