Terpstra Muziek Drumland in Lijnden

Rolf Huiberts

Projectbegeleider

Projectbeschrijving

Aton Energy heeft namens de opdrachtgever ISDE subsidie gerealiseerd, waardoor het financiële rendement op het zonnesysteem nog aantrekkelijker wordt. Voor dit project zijn panelen met een zeer hoog vermogen van 535Wp gebruikt, terwijl voor dakgebonden systemen nu vooral panelen worden toegepast met een vermogen tot 450Wp. Omdat de afmetingen van de 535Wp panelen aanzienlijk zijn (ze zijn ruim 2 meter lang), wordt Flatfix Wave als montagesysteem gebruikt. Dit systeem heeft als groot voordeel dat de panelen aan de lange zijde worden ondersteund, waardoor de panelen niet kunnen doorbuigen en het ontstaan van eventuele micro-scheurtjes wordt voorkomen.

Voor dit project zijn grote panelen met een hoog vermogen ( 535Wp) gebruikt. Om doorbuigen van de panelen te voorkomen (ivm micro-cracks), is Flatfix Wave montagesysteem gebruikt, die de panelen op de lange zijde ondersteund.

Impressie

Terstra Muziek Drumland

Klant aan het woord

Aton Energy wees mij op de mogelijkheid een subsidie aan te vragen op het zonnesysteem. Voor ons is het prettig dat Aton Energy het hele traject van de subsidie aanvraag op zich neemt. Verder verliep de samenwerking heel prettig; leuk en netjes werkend installatieteam en goede communicatie. Kortom, ik ben heel tevreden.

Richard Boerstra

Wat levert zonne-energie u op?

Vraag de gratis Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers aan

Onze Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers geeft u snel en duidelijk inzicht in wat zonnepanelen u kunnen opleveren. De quickscan toont hoeveel zonnepanelen u kwijt kunt, wat de geschatte investering is, welke subsidies er van toepassing zijn en wat uw verwachte rendement en terugverdientijd is. Ook als uw bedrijf niet zelf wil investeren!