Zonnepanelen voor particulieren

Zonne-energie zonder zorgen

Waarom kiest u voor Aton Energy?

Geen klant is hetzelfde. Onze aanbieding is dan ook altijd aangepast op uw persoonlijke situatie en wensen.

Door een goed doordacht ontwerp en onze scherpe prijsstelling heeft u uw investering snel terug verdiend.

Als Erkend Zonnestroom Installateur staan we voor kwaliteit. Wij werken dan ook alleen met fabrikanten die zich al jaren in de markt bewezen hebben. 

We geven 10 jaar garantie op ons installatiewerk en staan ook na oplevering klaar om uw vragen te beantwoorden.

Rekenvoorbeeld zonnepanelen

Wat kost het en wat levert het op?

Wilt u weten wat zonne-energie u kan opleveren?

Wij rekenen het graag voor u uit!

Rolf Huiberts

Aton Energy

Duurzame energie zonder zorgen

Maak kennis met onze persoonlijke benadering

Aton Energy maakt duurzame energie onweerstaanbaar. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte werkwijze, hoge kwaliteitsstandaarden en aantrekkelijke prijsstelling.

Elke zonnepanelen installatie is maatwerk, en als klant krijgt u dan ook de aandacht die daar bij hoort. Zo komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Op die manier weet u vooraf precies wat u kunt verwachten.

Wij hebben uitgebreide ervaring met het ontwerp en de realisatie van zonnepanelen systemen voor particulieren. Als u op zoekt bent naar een partner die met u mee denkt, netjes werkt en een veilige installatie oplevert, dan helpen we u graag verder!

Heeft u vragen over zonne-energie?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies

Projecten

Voor niets gaat de zon op!

Wij vertellen u graag hoe u kunt profiteren van zonne-energie

Onze missie

Duurzame energie onweerstaanbaar maken

Het is onze missie om het voor onze klanten zo aantrekkelijk te maken om te investeren in duurzame energie, dat nee zeggen geen optie meer is.

Om dit voor elkaar te krijgen, bereiden we elk project grondig voor. We bekijken welk ontwerp het meeste energie oplevert, welke technische oplossingen optimaal zijn voor uw situatie, en hoe we uw systeem zo mooi mogelijk kunnen installeren en afwerken.

Verder ontzorgen we u bij uw contacten met de netbeheerder en energieleverancier en helpen we u bij het terugvragen van de BTW. Uiteraard werken we als Erkend Zonnestroominstallateur veilig en volgens alle normen. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Onze klanten hebben hun systeem meestal al binnen 6 jaar terug verdiend. Zo maken we duurzame energie onweerstaanbaar!

Onze visie

Samen werken aan een duurzame toekomst

Om een toekomstbestendige economie en samenleving te realiseren moeten we duurzame oplossingen bieden die het leven gemakkelijker en beter maken.

Nog te vaak wordt een zonnepanelen installatie benaderd als een éénmalige investering met een bepaalde terugverdientijd. Als de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, dan ziet u de leverancier niet meer terug. Terwijl uw installatie u 25 jaar lang van energie en daarmee een financieel rendement moet voorzien. 

Wij gaan hier anders mee om. Net als andere installaties behoort een zonnepanelen installatie regelmatig geïnspecteerd te worden. Zelfs een installatie die goed is geïnstalleerd, kan door verschillende factoren onderhoud nodig hebben. Wij monitoren uw installatie daarom continu, en bieden u altijd een jaar gratis onderhoud en inspectie. Want uw rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van uw investering, maar vooral door de continuïteit van uw opbrengsten!