Pauw Recreatie in Heerhugowaard

Rolf Huiberts

Projectbegeleider

Projectbeschrijving

Het zonnesysteem, dat voor Pauw Recreatie wordt gerealiseerd zonder (SDE++) subsidie, levert door de hoge stroomprijzen voor dit omvangrijke project een positief rendement. Cruciaal onderdeel is hierbij, dat Liander vooraf toestemming heeft gegeven om de kWh’s die dit zonnesysteem produceert terug te mogen leveren op het elektranet.
Aton Energy regelt naast het ontwerp en de bouw van het zonnesysteem, ook de toestemming van en aanmelding bij de netbeheerder (Liander), het vrijgeven van de groencertificaten (garantie van oorsprong, ofwel GVO’s) bij CertiQ en de Scope 12 keuring van het zonnesysteem.

Cruciaal onderdeel van dit project is de toestemming van Liander om de stroom, die dit zonnesysteem produceert, terug te mogen leveren aan het elektranet.

Impressie

Pauw Recreatie

Klant aan het woord

De realisatie van een zonnesysteem valt of staat bij het maken van de juiste afwegingen in het voortraject. Aton Energy heeft voor ons meerdere productie en verbruiksprofielen uitgewerkt en dit doorgerekend naar een business case. Deze modellen hebben ons geholpen een gewogen oordeel te vellen over met name de omvang van het zonnesysteem.

Marco Pauw

Wat levert zonne-energie u op?

Vraag de gratis Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers aan

Onze Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers geeft u snel en duidelijk inzicht in wat zonnepanelen u kunnen opleveren. De quickscan toont hoeveel zonnepanelen u kwijt kunt, wat de geschatte investering is, welke subsidies er van toepassing zijn en wat uw verwachte rendement en terugverdientijd is. Ook als uw bedrijf niet zelf wil investeren!