Struyk Verwo in Amsterdam

Rolf Huiberts

Projectbegeleider

Projectbeschrijving

Aton Energy heeft in opdracht van EFP Solutions (www.efpsolutions.nl) een PV systeem van 624 kWp op het dak van Struyk Verwo in Amsterdam gebouwd. Het project is in meerdere fases gebouwd en ook gefaseerd in bedrijf gesteld. Het systeem is ontworpen in nauwe samenspraak met de opdrachtgever, de eigenaar van het dak en de verzekering. Zo was één van de eisen van de verzekeraar om Solar Edge optimizers/omvormers toe te passen. Ook is het systeem zo ontworpen dat het maximale rendement uit de diverse dakvlakken wordt gehaald. Op het project is subsidie in het kader van de SDE-regeling van toepassing

De verzekeraar stelde vooraf als randvoorwaarde dat het voor dit zonnesysteem zou worden gerealiseerd met optimizers.

Impressie

Pauw Recreatie

Klant aan het woord

Wij kennen Aton Energy al langer en hebben een aantal projecten met hen gedaan. Het zonnesysteem op het dak van Struyk Verwo kende een aantal uitdagingen, omdat tijdens de bouw vanwege onvoorzien omstandigheden het legplan meerdere keren moest worden aangepast. Daardoor heeft de realisatie een iets langere doorlooptijd gehad. Daar staat tegenover dat team Aton Energy zich altijd flexibel en klantgericht heeft opgesteld, waardoor er nu een mooi systeem staat die ons nog jaren plezier gaat opleveren.

Esger Schouten

Wat levert zonne-energie u op?

Vraag de gratis Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers aan

Onze Quickscan Zonnepanelen voor Ondernemers geeft u snel en duidelijk inzicht in wat zonnepanelen u kunnen opleveren. De quickscan toont hoeveel zonnepanelen u kwijt kunt, wat de geschatte investering is, welke subsidies er van toepassing zijn en wat uw verwachte rendement en terugverdientijd is. Ook als uw bedrijf niet zelf wil investeren!